Hurtig levering

Sisal til trappepige - Naturlig

Mærke: Hamat
Beregning af leveringsdato...
Samlet pris: for
stk.
Eller betal med det samme med:
  • 14 dages betænkningstid
  • Prisbillig forsendelse
  • Hurtig levering
  • Ordre på konto (virksomheder/organisationer)
Detaljer

En stedmor af sisal fås i 2 størrelser 17 x 56 cm og 25 x 65 cm. Dette produkt fås i en naturlig beige farve og passer ind i næsten ethvert interiør. Sisal trappemåtterne er meget nemme at montere takket være den på forhånd påførte stærke dobbeltsidede tape og plastikbeslag. På denne måde kan du dække dine trapper med disse trappemåtter på få minutter.

Sisal trappemåtter Naturlig

Den perfekte løsning, når din trappe har mindre skader, f.eks. stødskader. Du placerer trappemåtterne over skaden, og så er skaden væk. Desuden har vores trappemåtter en skridsikker effekt, så risikoen for ulykker som f.eks. at glide på trappen reduceres betydeligt.

En meget velegnet trappemåtte til normal daglig brug. Ønsker du en trappemåtte til intensiv brug? Så tag et kig på vores trappemåtter i aluminium.

Egenskaber stairmat Sisal Natural

- Farve: naturlig-
Flormateriale: 100 % sisal-
Samlet vægt: ca. 2500 g/m²-
Bagside: filt-
Montering: dobbeltsidet tape-
Anvendelse: kun til indendørs brug-
Størrelse: fås i to størrelser:

17 x 56 cm

trapmat

25 x 65 cm

trapmat

Halvmåne trappemåtter Sisal Natural

Før du sætter trappemåtterne fast, skal du kontrollere, hvor du ønsker at sætte dem fast. Den dobbeltklæbende tape i bunden af trappemåtten har et beskyttende lag. Når først trappemåtten er lagt på trappen, kan den ikke flyttes mere, når dette beskyttende lag er fjernet. For en detaljeret forklaring på, hvordan du monterer disse trappemåtter, har vi udarbejdet monteringsråd.

Specifikationer
SKU HAM-SISNAT
Farve Naturlig
Har du brug for hjælp eller råd?
Kontakt os